Bang voor extra kosten als je je website wilt updaten?

Maak je geen zorgen, je kunt het zelf doen!

Je hebt een mooie eigen website. De site is perfect afgestemd op je wensen, maar na twee maanden wil je de headerfoto wijzigen. En dan rijst de vraag… Moet je het elke keer dat je iets op je site wilt veranderen een professional vragen? Of de websitebouwer betalen voor het wijzigen van een afbeelding of inhoud? Dat is niet echt efficiënt en financieel ook niet handig, toch? Dat dachten we ook!

Wat we u nog niet hebben verteld, is hoe gemakkelijk het is om je WordPress  website te onderhouden of te bewerken nadat deze is gebouwd. Bij het bouwen van een website met WordPress heb je de keuze om sjablonen en thema’s te gebruiken. Dit maakt het leven van de websitebouwer of de website-eigenaar gemakkelijker. Hier mee kun je aanpassingen gemakkelijk zelf doen. Er is in het bijzonder één thema waarmee je pagina’s kunt bouwen zonder een enkele regel code te schrijven, het Divi theme . Dit is het WordPress thema wat we het meest gebruiken.

Gemakkelijk aan te passen

Met de Visual Builder in het Divi-thema kunt je alles direct in de frontend (op je scherm) aanpassen. Terwijl je de pagina verandert, zie je wat de sitebezoeker zal zien. Dit maakt du makkelijk om de site te wijzigingen zonder bang te zijn om fouten te maken en de lay-out te veranderen.

Templates

Divi heeft meer dan 1000 ingebouwde layout templates die je kunt gebruiken. Dus als je inspiratie nodig hebt voor het ontwerpen van een pagina, kijk dan eens naar de templates en kies er een uit. Eenvoudige bewerkingen zoals het wijzigen van tekst of afbeeldingen zijn eenvoudig te doen met Divi.

Drag & Drop

Als je niet technisch bent, klinkt het woord drag and drop geweldig. Divi is gebouwd met drag and drop, wat betekent dat je het ontwerp visueel tot leven ziet komen.

Elke pagina van de site is onderverdeeld in secties. Binnen secties kunt jerijen maken met verschillende kolomlay-outs. Je kunt je eigen lay-out maken of een van de vele voorgedefinieerde lay-outs gebruiken. In elke kolom kunt je modules maken. Modules dienen een specifiek doel. Bijvoorbeeld een knop, blog, zijbalk, winkel, contactformulier enzovoort.

Zoals je nu begrijpt, maakt Divi het voor niet-codeerders gemakkelijk om een website aan te passen zonder enige technische kennis. De gebruiksvriendelijke visuele builder helpt je om je website aan de voorkant aan te passen en te ontwerpen, zodat je direct kunt zien wat je doet.

 De meeste van onze klanten willen zelf basisbewerkingen en updates op hun site kunnen doen, nadat we een site voor ze gebouwd hebben. Bij het bouwen van websites zorgen we er dan ook voor dat je daarna eenvoudig zelf wijzigingen kuntaanbrengen.

Maar als je er geen tijd of zin in hebt, zijn wij er om je te helpen!

 

Wil je weten hoe je met een webiste kan beginnen? Lees dan onze blog over hoe je een website bouwt